Δωρεάν είσοδος!!

2013-12-22 20:19

Α.Ε.Φ - Περιστέρα

15η Αγωνιστική

Σάββατο 23 / 12 / 2013 15:00 μ.μ.

Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας Κ. Θεοδώρου - Απ. Οικονομούλας

Διαιτητής: Δουλόπουλος  Βοηθοί: Τζανής - Μπαϊρακτάρης

 

Η Διοίκηση της Α.Ε.Φ. ανακοινώνει ότι για τον αγώνα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας Κ. Θεοδώρου-Απ. Οικονομούλας με αντίπαλο την Περιστέρα, που είναι και ο τελευταίος της φετινής χρονιάς, η είσοδος θα είναι ελέυθερη! Η ομάδα χρειάζετε τον κόσμο στο πλευρό της για να μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς που θα την απομακρύνουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, για να μπορέσει να συνεχίσει τη νέα χρονιά χωρίς αγχος, την προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της.

 Το έργο του προπονητή Βασίλη Γριζανίτη δε θα είναι εύκολο, μιας και οι απουσίες για την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι δε θα είναι και λίγες. Ο Λευτέρης Τιούτιος συνεχίζει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση που έκανε για αποκατάσταση του μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα λήψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τουλάχιστον ακόμα ένα μήνα. Τραυματίας παραμένει και ο πορτιέρο της ομάδας Αντώνης Σαπουνάκης, αλλά και ο έτερος Βαγγέλης Χασιώτης που τραυματίστικε στο προηγούμενο ματς με το Φλαμούλι. Το κακό με τους τερματοφύλακες τρίτωσε στο παιχνίδι αυτό μετά την αποβολή και του άλλου τερματοφύλακα Αποστόλη Ντούμπα με κόκκινη κάρτα, και έτσι για σήμερα επιστρατεύεται ο Στέργιος Χριστοδούλου, ο οποίος ξαναφοράει τα γάντια του μετά από απουσία 6 μηνών, για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του!

Τραυματίες παραμένουν επίσης οι Αφοί Μπαγιώτη, ενώ και οι Κύπριοι της ομάδας  Δημήτρης Σάββα και Παναγιώτης Μιχαήλ θα λείπουν, μιας και γύρισαν στις οικογένιές τους για τις γιορτές.

Στην αποστολή για την ομάδα μας είναι οι Χριστοδούλου, Τσιόγγας, Γούτσιος, Μαλαχτάρης, Παππάς Αθ., Παππάς Αρ., Βολιώτης, Τσιώλης, Αρχοντής, Παπαδόπουλος, Γρηγορίου, Καπράλος, Τσιάμης, Ντατιανίδης, Μαλτέζας, Καψιώχας.

 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

 
ΦΗΚΗ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
 
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ-ΑΕΤ
 
ΠΥΡΓΕΤΟΣ-ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΟΙ
 
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-ΚΑΣΤΡΑΚΙ
 
ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ-ΦΛΑΜΟΥΛΙ
 
ΜΠΑΡΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ
 
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ